Rocket Retreat

Nytt datum är satt: 2 – 4 oktober 2020

En höststädning för kropp, själ och sinne

Du behöver inte resa långt bort för att färdas långt

Anders Asker, Rebecka Potipa och Magdalena Potipa är huvudlärarna

This Immersion Retreat is open for English speaking participants. For more information, please contact Anders: yoga@anders-asker.se

If needed we will be able to simultaneously translate to Swedish.

Valborg och 1:a maj förknippas traditionellt med att välkomna våren efter en lång vinter genom olika ceremonier. På vintern går vi lite i ide. Kroppen kräver mer mat och mindre rörelse. När våren äntligen kommer vill vi ut i naturen. Vi vill röra oss mera och också rensa och rena vårt system, hela kroppen, inte bara på fysisk nivå utan även vad gäller våra tankar och känslor. Våren står för det nya som vi har planterat eller funderat över under vintern och som nu är redo att spira.

På Skeppsudden, har du denna helg möjlighet att i en magisk miljö ta en återhämtningspaus från vardagen. I lugn och ro kan du möta dig själv med hjälp av olika yogiska tekniker såsom asana, pranayama, mantra, chanting, meditation och samtal för en medveten förändring. Du kan i en trygg miljö tillsammans med andra vackra själar tanka på ny livskraft och inspiration.

Rocket Vinyasa Yoga är en lekfull, snabbt flödande och fysiskt utmanande praktik som har utvecklats ur Ashtanga Vinyasa Yogans olika serier.

Vi kommer att gå igenom tekniker och tricks för armbalanser, handstående, huvudstående, olika bakåtböjningar och ryggradsvridningar. Allting länkas samman i ett snabbt och helande flöde som rensar nervsystemet och förbereder dig för meditation och djup avslappning.

Även om Rocket är en mycket fysisk form av yoga, kan det inte nog betonas vikten av att gå ifrån ambition och prestation.

Ujjayi-andningen, en medveten andningsteknik, är hjärtat i praktiken och skapar flöde och självkännedom som därmed ökar självrespekten. Filosofi, musik, mantras och chanting är också självklara delar av praktiken. Det som vi kommer i kontakt med via den fysiska praktiken vad gäller tankar och känslor kan du ta till nästa nivå i de interaktiva filosofiklasserna.

Denna unika yogahelg är en gåva till dig själv och din personliga utveckling. Begränsat antal platser.

Rocket Immersion/Retreat 2019, Shamballa Gatherings

Förkunskaper: För att tillfullo tillgodogöra dig denna helg så är det fördelaktigt att du har grundläggande kunskaper i Ahstanga eller annan Vinyasa Yoga.

Länk till Sagt om Immersion/retreatet:

Om Anders:
2006 blev Anders elev till Larry och fattade tycke för denna excentriske man. Larry blev en stor inspirationskälla för Anders som såg till att Rocket kunde fortsätta att etableras i Sverige sedan 2008. Anders gedigna kunskap, passion och entusiasm för Rocket gör att hans klasser är fulla av trogna Rocketutövare.

Sagt om Anders:
Anders undervisar med värme och humor samt använder gitarren och
röstens redskap för att ta oss bortom det praktiskt teoretiska och nå djupare, in till hjärtat.

 Se program här

PRAKTISK INFORMATION
Boka plats och betala här: Bankgiro 5070-7124
Kontakt: yoga@anders-asker.se  Skriv till oss angående önskemål om boende/allergier.
Early Bird pris: 3990 SEK (priset gäller till och med 27 mars 2020)
Ordinarie pris: 4490 SEK

För att säkra din plats, vänligen betala in 1200 kr i anmälningsavgift på Bankgiro: 5070-7124. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

I priset ingår boende i flerbäddsrum, alla måltider samt alla klasser och workshops.
Frukt och snacks kommer att finnas som mellanmål.

Boendet är i delat rum. Om du önskar enkelrum kostar det 300 kr extra per natt. Önskar du boende i 2-bäddsrum tillkommer en avgift på 150:-/natt.
Familjerum finns.

För att ta dig till Skeppsholmen.
Vi kommer att starta en FB-grupp för samåkning.

Avbokningspolicy
Om du avbokar innan den 1 mars 2020, återbetalas hela beloppet minus anmälningsavgiften.
Avbokar du mellan den 1-30 mars återbetalas 50% minus anmälningsavgiften.
Avbokar du i april återbetalas 0 kr.
Om du blir sjuk återbetalas 2500 kr mot uppvisande av läkarintyg.

Ashtavakrasana/Crazy Eight/Symbol of Eternity