I år har jag fått äran att hålla en mini-grundkurs i astrologi på Essence of Me ute i Österskär, Åkersberga. OBS! Denna kurs kommer även finnas tillgänglig på Zoom-link om du inte kan ta dig till Essence of me i Åkersberga men ändå vill vara med.

Den här kursen som sker vid fyra tillfällen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna i astrologi och hur vårt stjärnsystem påverkar oss här på jorden.

Såsom ovan, så och nedan är ett uttryck som du kanske har hört. Det betyder att vi är speglingar av varandra.  Det som sker härnere på jorden, kan utläsas i stjärnornas budskap oftast långt innan det sker. Dessa budskap är ett stöd att navigera oss i livet då vi inte alltid vet eller förstår händelserna i våra individuella liv eller globalt.

Syftet med dessa fyra workshops är att ge dig en kunskap om det som är grundläggande inom astrologin.

Du får bekanta dig med de 12 stjärntecknens och planeternas egenskaper, personligheter och deras betydelse. Vi går också igenom husens betydelse, aspekter och transiter.

Astrologin har betytt oerhört mycket för mig och min önskan är att ge dig en inblick, ett smakprov och inspirera dig till att lära dig mera om astrologins magiska värld. Jag ser framemot att få göra denna resa tillsammans med dig. Hjärtligt välkommen!

Du finner all info i detta event på FB:

Såsom ovan, så och nedan. Vi lever i en tid av stora förändringar. Under 2024 går Pluto in i Vattumannen för att spendera 20 år i det tecknet. Där har han inte varit sedan 1779. Vad betyder det?

Hur påverkas du av de kommande sol- och månförmörkelserna i Väduren, Vågen och Fiskarna? Eller vad betyder det att Jupiter möter Uranus i Oxen i april för att senare under sommaren ta sig in i Tvillingarnas tecken?

Att hela världen befinner sig i någon slags upplösning ser vi genom både Neptunus och Saturnus transit genom Fiskarnas tecken.

Ju mer vi förstår av stjärntecknen och planeternas symbolik och innebörd, desto lättare blir det att surfa tidsvågorna i dessa turbulenta dagar på den vackra blå planeten jorden/Gaia.

4 workshops i astrologi/tolka horoskop/en grundkurs

Varannan onsdag kl.17.00 – 19.30 med början 7 feb, 21/2, 6/3, 20/3.

Investering: 2200 kr, kompendium ingår

Om du endast deltar online kostar kursen 1990 kr

Minimum 4 deltagare, max 12

(Det går bra att endast deltaga på ws #1 för 550 kr, utan kompendium)

  1. De 12 stjärntecknen och dess styrare
  2. De två ljusen och planeterna, dess funktioner i de olika tecknen
  3. Husen – Var saker händer och utvecklas
  4. Aspekter och transiter, att lära sig tolka symboliskt

Länk till anmälan för online-kursen

Länk till anmälan grundkurs, workshop 1

Länk till anmälan grundkurs, workshop 1 – 4

Anders Asker, född 19630707, verksam som astrolog, yogalärare, musiker
astrologi@anders-asker.se